3D laser Foto in Terra Viamant

  • Beschrijving
  • Meer details

Voor: 1-20 Personen of 1-6 dieren, 1-3 auto's of in gebouw in detail

Afm: 270 x 200 x 120 mm

Staand of liggend formaat

Uw mooiste foto in 3D Terra Viamant Glas

De Terra is bijna twee keer zo groot als de Big Block, weegt maar liefst 20 kilo en heeft een afmeting van 270mm hoogte, 200mm breedte en 120 mm diepte (in staand formaat) - een nog grotere glaskubus zult u waarschijnlijk nergens kunnen vinden.

In de terra kunnen we tot 20 personen of huisdieren in 3D verwerken. De weergave is zeer gedetailleerd en uitermate precies en moet u uw allermooiste foto ervoor gebruiken. De Terra verdient een plek op een edele marmeren sokkel in uw woonkamer - mooier dan welk olieverfschilderij dan ook! 

Vragen over bestellen? Bel 06-20.255.205, wij helpen u graag verder !

 

 

 

De Vitrografie (graveren binnen in glas) van een 3D foto in een glaskubus van dit formaat is zeer duur en duurt meerdere uren. Daarbij komt dat de kubus tijdens het productieproces veel preciezer behandeld moet worden om interne spanningen in het materiaal, luchtbelletjesen scheuren te voorkomen. Daarom kunnen we er maar enkele per jaar produceren, daardoor heeft de Terra een beperkte oplage.

Als u deze besteld moet u rekening houden met een levertijd van ongeveer 5 dagen, iets langer dan onze normale levertermijn.

Levering:

* 1 x Terra Viamant met 3D Laser Foto

* Afmetingen: 270x200x120 mm

* Fraaie Kadoverpakking

* 4 x plastic nopjes

Reinigingstip: De Terra Viamant schoonmaken met een microfaserdoek of met een glasreiniger.

Garantie: 100% bestand tegen UV-straling - geen verbleken. Uw 3D Laser foto zal niet verkleuren of verbleken.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__